pátek, června 30, 2006

Aklimatizace a vylet do centra

Puvodne jsme cekali ze nevstaneme, ale na nas cas to bylo az po treti hodine, takze budik na 9:07 nam zvonil az po navratu ze snidane. Ze "snidane". Snidane kontinentalniho typu totiz znamenala kafe a vyber z bananovych nebo boruvkovych muffinu. Takovych podivnych americkych kolacobuchet. Takze kazdy si mohl bohate vybrat. Dva boruvkove a jeden bananovy nebo opacne, ja jsem treba zvolil kombinaci tri boruvkovych:)

Tom se cele dopoledne neozval tak jsme kolem poledne vyrazili z Econo Lodge do mesta. Z tohohle domova docela dalka, navic to dusno..ale dosli jsme, nasli Social Security Office a zazadali o Social Security kartu diky ktere bude moct zacit neco delat. Chozeni bez tricek po ulicich se nikomu nezda, z obchodu a restauraci rovnou bez otazek vyhazuji i kdyz je venku treba ctyricet stupnu tak jsme Mirovi za sest dolaru poridili jedno fanouskovske od mistniho, v hokeji buhvicohrajiciho, tymu Manchesterskych Monarchu a zamirili nekam na hambac.

Cestou jsme se ale zasekli u dveri cinskeho allyoucaneatu a bez vahani vpadli dovnitr. Nebyl sice tak bohaty jak byva zvykem, ale za povzbuzovani sikmookke cisnice nam stacilo zatocit i s tema nekolika malo pekacema masa, testovin a ovoce a obed i vecere se behem chvile vyresily. Zitra to zase vypada na dest, ale aspon se jeste vyspime a konecne srovname. Tom nam snad konecne nekdy pred polednem priveze auto a prestehujeme se trochu bliz centra i Tomovo kancelari.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Nazdar Tome, dobře, že jste dorazili, s letadlama to asi bylo desny, to verim, my jsme byli minule zpozdeni v SF a pak i z Londýna do Prahy a taky jsme nadávali, ale jak vidim tak to je asi normální nebo máme děsnou smůlu tak at se daří a budu se těšit na další příspěvky... (hlavně jak vám půjde natírání, na to jsem zvědav... :-)