středa, prosince 05, 2007

Sinterklaasdag

Taky potřebuju chvíli psát něco česky. Poslech jsme včera měli i s obrazem, v kině na velkým plátně a na úrovni chystaný zkoušky. A to o belgickým Mikuláši kde bydlí a co se mu musí 5. prosince příchystat. Kromě jinýho kafe a cigarety a jeho vlastní portrét, jinak ponožku nenaplní. Takže to bude asi něco jako Bad Santa v podání Billy Bob Thortona. Toho nám 24. v televizi asi zase nepustí...a vůbec se tu s ničim nepářou. Během poslední přednášky International businessu paní Van Hoof zvládla celou Stellu. Povídala, usrkávala a měla radost že si nemusela kupovat čaj a dostala jí na nějaký recepci před posluchárnou. Hlavně američani skoro padali pod stoly. Ve státech pod 21 let skoro neni šance se k alkoholu dostat, kolem univerzit se taky tězko shání, natož aby se skleničkou někdo přednášel. Ale je dobrá. jako hlava fakulty sice trochu svérázná, věčně chodí o půl hodiny pozdějc a neovládá počítač, ale dobře se poslouchá a přednášky jako jedny z mála k něčemu jsou.

Pokračování, seminárka a prezentace na Total Quality Management je o integrovaných manažerských systémech a všelijakých ISO certifikacích takže zase vykrádám svojí bakalářku a starší seminárky. V podstatě jen překládám a slepuju takže mám čas i vnímat povedený nový Black & White album The Hives. Je mi o něco líp, ale pořád ještě cítim ten blbej víkend a tak si dávám pauzu. /Barney: Come on Ted, this is an incredible opportunity; we'll meet our soul mates, nail 'em and never call 'em again./ Zase v english dopisuju další podstatnou část (už jen zejtra a pak celej víkend v tahu) a jdu se trochu pohnout. Dneska bez holandštiny takže akorát Fitness Het Eiland a večer pokračování.

4 komentáře:

charlie řekl(a)...

Oh please. Je to Bernatsky na tom mikulasovskym instruktaznim videu?:)

Tomik řekl(a)...

To je prece Svecenej :) A Mikulasovo pomocnika by mel jeste dabovat Vladyka a je taky jasnej.

charlie řekl(a)...

Me prisel jak Bernatskej:) Jo a jinak pekny clanky posledni dobou. Dobre se to cte a neni to o hovne jako u jednoho nejmenovanyho bloggera:)

Tomik řekl(a)...

Je to trochu starsi, tak je to mozna Bernatskyho a Svecenyho tata. Ale nejlepsi je na tom stejne Mikulas ve vane.

A diky, u prispevku nr. 97 potesi ze je konecne prvni kterej se dobre cte:)