pátek, srpna 26, 2005

den devátý - selfcookingation

Po snídani jsme na desátou opět odvezli Michalu do práce že snad nějaký plán vymyslíme potom. Ale jenom jsme už po několikaté vykydnuli u prvních dvou dílů básníků, rozhodli se pro day-off a kolem poledne se akorát vydali pro něco k obědu. Obchůdek Jewel za rohem je nenápadná nízká budova o asi 8000 čtverečních metrech. Samoobslužné není jenom nabíraní zboží, ale když člověk chvátá i jeho placení. Stačí jenom projet zboží přes čárové kódy, zvolit si způsob placení, nacpat do hladového stroje doláče a počkat na drobné. U jídla ceny jinak až tak úžasné nejsou, za 10 dolarů se dá sice snadno sehnat adidas tričko, ale v krámě nestačí ani na tři bochníky chleba.

Po skvělých špagetách další film, další básníci, pink panter a piráti z karibiku, mezitím jsem si akorát stihnul skočit do nedalekého obchodu pro místní tmobiláckou:[ simkartu a víc jsme toho za celý náročný den už nestihli.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Tak to my tady kupujeme za 10 dolaru 10 bochniku chleba (no teda spis veky) ! At zije Hanafordsky giant :-)

Tomik řekl(a)...

Co se chleba tyce musime se vzdycky prohrabat 150 druhama toastu a najit nas oblibeny italsky, jedninej s tvrdou kurou a jaks takz tuhym testem za 4,20, ale jinak je to tady s pecivem fakt bida.