pátek, srpna 04, 2006

parking ticket nr. 3

Ve Wynridge nás už nemá co překvapit. Dům známe od základů po komín nazpamět, někteří z nás už absolvovali i návštěvu v klimatizovaném apartmánu se sklenicí ledového čaje a posezením nad rodinným albem, zatímco jiní na rozpálené střeše zrovna vybíjeli roje vos a nastavovali jim svojí holou kůži. Občas odněkud přijde cola, která se tady ale nedá pít (240 gramů cukru na dva litry u nás snad nemá ani zdaleka) a tohle je zase další nepitelný extrém, takže nejradši jsme v horku obdarováni ledovou vodou.


Z typického denního rozvrhu (7:00 vstát, 8:00 odjezd, 20:00 příjezd, 21:00 večeře, 22:00 spát) nás vyvedlo jen úterní krátké vykoupaní které jsme stihli těsně před zavírací dobou a čtvrteční 100$ pokuta (3. v pořadí, opět práce strážmistra Sawyera). Za ní mohly víkendové rošády s auty, které zorganizoval Ryan, ale stál za nimi hlavně další šéf Tim v kombinaci s alkoholem od polských bratrů z přízemí. V důsledku toho všeho jsem prostě v neděli v 11 večer parkoval cizího Chevroleta před cizím domem a nevšiml si nenápadně značky. Odednes si tedy už nikdo s nikým auto nevymění, ale šek jsem stejně musel vypsat ze svého účtu.

V úterý bylo zatím asi nejhůř. Tak, že se zpráva o místním počasí večer vešla i do události na čt1..po ranním dešti se teplota odpoledne vytáhla na 37C, vzduch byl jako z rozpálené trouby, lilo z nás a potili jsme se i pod namočenýma tričkama, takže večer zase všechno vyřešil osvěžující manchesterský bazén. Z extrému do extrému, dneska je zase 20 stupňů a od rána prší takže to opět na moc práce nevypadá.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

A jak tu pokuty platite? Na vylete jsme taky jednu vyfasli, 40$. Puvodne jsme se z ni chteli zkusit vymluvit, poptali jsme se, a ze bysme asi museli k soudu. Tak ze ji zaplatime, to jsme zas byli upozroneni, ze vhazovat do toho tiketu-obalky cash neni dobrej napad. Takze pocestuje sek.

Tomik řekl(a)...

To ne, na obalce je primo napsano ze "Do not mail cash". Tak vypisujeme seky, prisly mi tejden po zarizeni uctu tak uz celkem vime jak na to. A taky jsme konecne zjistili z ceho tady ten stat zije kdyz dane, kdyz uz vubec nejaky jsou tak jsou na vsechno uplne minimalni:) A nebo tady u nas staci zaskocit zaplatit pokutu primo na radnici.