pondělí, července 31, 2006

poslední červencové volno

V sobotu jsme si dali lehkých 7 hodin práce ve Valley s osvědčenou přestávkou v nedalekém bazénu. Za půl hodiny jsme stihli porušit jen dvě pravidla [žádné jídlo v okolí 10 metrů od bazénu -> takže nikde a diving -> po skočení do vody příliš dlouhá prodleva před vynořením a začátkem temp..Míro sorry, plavčíci jsou jinak docela dobrý kluci, ale tohle je už fakt moc:)] Večer jsme skoukli celý týden odkládaný Butterfly effect a těšili se na volnou neděli.

Ta začala po ranním vegetění až poledním výletem do Burger Kingu. Dvacet hamburgrů se nikomu objednávat nechtělo, takže jako na blázna koukali zase na mě. Všechno jsme do sebe nacpali, vypili pití, dotočili pití, vypili pití a na cestu domů dotočili pití (normální americký free refill) a na třetí se vydali na nohejbal. Zase hrozné vedro, tak jsme po něm ještě popojeli kus za Manchester, naskákali do neskutečně teplého Glenn Laku a po dalším filmu a dalším krocanovi šli plní sil spát.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nojó, ty si myslis, blby pravidla. Tohle mi tu teda nemame, ale siklo by se. Vis jaky to je, behem deseti sekund zkouknout sto lidi a muset jiste vedet, ze nikdo neni v uzkych? Takovy, co jim trva dostat se na hladinu dyl, ti seberou dve vteriny, kdy je koumas, cimz dvacet lidi prijde potencialne o sanci prezit. Si to preber!

Delam si srandu. Diving mame rovnou v celym parku zakazanej :) Ale z jako-mozne-topeni vypadajicim plavanim to je, jak jsem - byt v nadsazce - vejs napsal. Jednou jsem skakal pro cernosku, kterou jsem pozoroval asi minutu (a pekne tak zandebaval ostatni).. jevila dost priznaku topeni, ale tak nejak bylo videt, ze se doopravdy netopi. Mame ale pravidlo "if you don´t know, go", k tomu na ni zacali ukazovat okolni hosti, no a byl hroznej parak, tak jsem se rad zchladil :)

Anonymní řekl(a)...

miro (jop! ses odhalen anonyme;) - ta makumba ocividne chtela na sebe upozornit a nasledne te klofnout! kua ty plavcici se maj))
btw.my dneska v praci doskubali tzn. kalba na Hojne a pak v sest rano vyrazit s Pavlickem zpet do Budejk a pomahat mu v Bazilice/Solnici, jestli to teda nekoho zajima...rofl