neděle, července 23, 2006

like a small party

V neděli mělo v devět začít pršet, ale předpověď se konečně taky jednou aspoň trochu sekla, takže se liják spustil až v 9:08. Takže zase volno, na dvě hodinky jsme zajeli do Valley udělat pár věci které se daly i v dešti a zase zpátky. Odpoledne jsme prošli největší sport, Sports Authority a Bob's Store s oblečením. Domů jsem dorazil jenom s jednimi Speedo plavkami, ale aspoň jsme znovu promysleli co všechno že tady budeme muset nechat nebo jak obalamutíme Deltu aby jsme všechno pobrali až se budeme vracet. Ne že by to byly až tak důležité věci, ale tak při těch cenách..nejlepší model K2 kolečkových bruslí za 99 dolarů, všechny Levis džíny za 30, Quicksilver trička za 10, košile Calvin Klein za 20 a tak pořád dokola..a taky jsem zjistil jak v obchodech šetří místo když se jim v označení velikostí už nevejdou x-ka před L. Jednoduše takhle:)


Večer nás Tom pozval k sobě domů. Stůl na fotbálek už opravdu profi, nejen promazaný a obalený bandážema, ale i vodováhou přesně vyvážený takže turnaj i celá party v typickém americkém obyvatelném sklepě mohly začít. Všechno bylo připravené takže bylo všeho dost i když dorazilo celé vedení i bulharská posádka. Všechno se povedlo, domů jsme dorazili před čtvrtou s povolenými ztrátami bez utomausnuvšího Míry..

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

jestli to dobre chapu tak si ten typek fotbalek vyrobil sam(vodovaha...)?? zajima me to protoze kamos se uz do jednoho takoveho taky pustil - ma mantaky, pruchody, pocitadla, chybi tyce, hraci plocha + stul(hohy) a hraci))

Tomik řekl(a)...

Tomik, jako vzdy v ksiltovce..a opravdu profik takze stul si sam nedelal a ani tak moc nevypada ne? To jen zahajovaci ceremonial byl s nasvicenim, pomalym odhalenim, presnym znovuvyvazenim a slavnostnim vhozenim prvniho micku:)