pátek, července 21, 2006

tak trochu working week

Trošku se to tady nehýbe což je způsobeno především tím, že mám tenhle týden jakš takš co dělat a ne trávit celé dny nesmyslným bušením do klávesnice. Mám co dělat znamená nedélní šestihodinové zahřátí a následné čtyři dvanáctihodinové pracovní dny po kterých nezbýval čas na nic jiného než na pizzu nebo nějakou z tradičních kombinací (vepřové, hovězí, krocaní) x (brambory, rýže, kaše, těstoviny) x (okurka, rajče) x (Coors light, Bud light, limo) [vždy jedno od každého] a zmrzlinu. Zmrzlinu ke každé příležitosti protože tady je, jako všechno ostatní způsobující nadváhu, levná. Za 12 dolarů jsme jí ve čtyřech kyblících nakoupili necelých 7 litrů a během necelých čtrnácti dnů jí zase máme na seznamu docházejících potravin.

Zítra je podle předpovědi šedesátiprocentní pravděpodobnost srážek takže třeba trochu času bude, jinak mi můžete víte co:)

A) posílat večeře na adresu 645 Chestnut Street, Manchester 03104 New Hampshire, USA a to ve stavu, ve kterém přežije transport a bude snadno připravitelná v mikrovlnce.

B) posílat 9 dolarů na účet č. 83874828200 u Banknorth Manchester abych mohl ze žebříku slézat o hodinu dřív.

Kombinace A+B se nevylučuje, stejně jako opakované plnění kteréhokoliv výše uvedeného. A tímto vším ušetřený čas budu věnovat výhradně psaní a uploadování fotek:)

2 komentáře:

charlie řekl(a)...

Ja jsem si pro sebe spocital, ze uvedeny tradicni kombinace ti vystaci na (72 + 1 pizza) ruznych obedu, takze si myslim ze mas co jist hodne dlouho:)
a mazni prosim po me ten prvni komentar, nejak se to nepovedlo odeslat:/

Anonymní řekl(a)...

sice to neni primo k tomudle clanku, ale neva aspon si toho všímneš;) tak sem tak koukal na ty videa a musim rict, ze s tech velkejch drevenejch baraku (na periferii ci venkove,tezko soudit,zas tak moc sem to tu necet;) vyvedenejch v modre, zelene apod.sel na me nespecifikovatelnej chlad - pripomelo mi to pamatnej horror Halloween (jasne, ze jednicku) nebo i jiny filmy v zanru slasher (teenagerska vyvrazdovacka). proste sem jen cekal az se na stene domu objevi stin postavy s dranzirakem (takovej ten velkej kuchynskej nuz). tot vse, neber me moc vazne, sem asi zabouchlej tzn.melu z cesty vic jak obvykle a jen sem ti chtel dat vedit, ze se nekdo zajima;)