pondělí, července 17, 2006

a tak další víkend...

Nic zvláštního se neděje pokud za zaznamenání nestojí problémy jako že barva někdy pořádně nekryje, vosy maji radost s každého náznaku že si s nima chce někdo hrát, cena benzínu se dramaticky blíží ke třem dolarům (= 18 Kč za litr!!), cena elektroniky stejným tempem padá k zemi že se gigové usb disky prodávají jako rohlíky a sluníčko si vynahrazuje propršené dny takže je vážně každý den přes třicet.

Tak jsme v pátek zase 10 hodin natírali, sprejovali a natírali, v sobotu jsme po nedohodě se s majiteli ve čtvrtek umytého baráku dostali nečekané volno, které jsme strávili chozením po městě, obchodech a usínáním na baseballovém zápase Manchester vs. Merrimack. Náš druhý zápas, ve kterém jsme dokonce vydrželi přetrpět celou třetinu, ale za hodinu jsme se dočkali akorát čtyřech povedených odpalů, které byly stejně v poli ze vzduchu chyceny, ale jinak samých outů, ballů a striků což jsou všechny možné názvy pro nepovedený nadhoz nebo odpal. A že jich tady kluci umí.

V neděli nás čekala malá dodělávka domu s kterým se kvůli počasí pářeme už celý týden, ale protáhla se na šest hodin, takže jsme večer stihli už jenom skočit do bazénu [v době kdy do něj mohou jen Manchesterští rezidenti, což jsme teda i my:)] a do vyčerpání se honit na tenisovém kurtu při nohejbale. Jinak se musím podívat, ale prý ho tady absolutně neznají, nehrají, dokonce pro něj ani nemají název. Tom povídal, že kdyby nějakej měl mít, že by to byl asi likeball nebo něco na ten způsob, ale fakt, že kolemchodící a basketbal hrající niggas na nás koukali jak kdyby jsme spadli s Marsu.

Žádné komentáře: