úterý, července 11, 2006

Day-off

Rozdělili jsme se asi na dýl, dostal jsem telefon a Dodgka je už konečně doma takže jsme tři, s Ryanem dohromady čtyři. Ráno se ale, než jsme aspoň stačili sundat z oken okenice, strhla strašná bouřka takže jsme se zase otočili a byl před námi volný propršený den. Ale aspoň jsme v bance zařídili účty - žádné poplatky za vklady, vedení, výběry nebo internet banking, všechno free - odvezli subárko na technickou a ve městě prošli pár obchodů. Večer jsme se rozhodli jednou vynechat vaření a vyrazili do nedaleké Strangebrew taverny. V úterý všechno za půlku, takže jsme se každej za 8 dolarů nacpali kuřecíma křídlama, hranolkama a dohromady vyzkoušeli skoro polovinu z padesáti různých nabízených piv. Nejlepší bylo asi pšeničné UFO z Vermontu s malinovou příchutí, taverna pěkná, ale barová kapela hrála trochu moc nahlas že jsme se vůbec neslyšeli a tak jsme v 10 vyrazili domů vyhlížet lepší počasí.

2 komentáře:

charlie řekl(a)...

Tome, to co pijete, to neni pivo ne? Tyvole..:) Jo a jinak proc tu nezobrazujete komentare na blogu? Prehlizite ze je musite povolit a nebo tady funguje cinska cenzura?:)

Tomik řekl(a)...

Ne ze by tocena plzen na listku nebyla, ale tak prece ji nebudeme pit takhle daleko. Vetsina tech "normalnich" byla s citronem na okraji jak v cole, tak jsme jeste ochutnali vsechny mozny ovocny prichute, a dokonce az na jedno co chutnalo po acylpirinu a to boruvkovy byly vsechny skvely.

A nejak jsem se uklik v nastaveni takze jsem vsechny komentare musel schvalovat, ted uz jde vsechno tak jak ma..