středa, července 12, 2006

Day-off 2 :-(

Ráno jsme vyrazili už před osmou s plánem akorát dodělat rozdělanou práci. Během ní na mě v druhém patře po píchnutí do vosího hnízda (jak je to s tim příslovím) vylítnul roj vos, ještě docela přátelských když do mě žihadlo zabodla jen jedna, ale vrtačku i okenici jsem pustil stejně, sebe naštěstí ne a se zavřenýma očima čekal kolik si jich na mě ještě bude chtít smlsnout. Dělali jsme co jsme mohli, ale po obědě se strhla bouřka ještě větší než ta úterní a zahnala nás domů. Tam na nás zase čekala pokuta od strážmistra Sawyera za noční parkování, "against flow of the traffic", kdo by si toho tak u nás moh všimnout...20 dolarů nás ale snad nepoloží, aspoň si vyzkoušíme jak se vypisujou šeky, které jsme dostali v bance a neprozřetelně chtěli vyhodit:)

Odpoledne nad knihou a internetem, večer opět nákupní a vařící:) Není to nic moc, v tomhle počasí se ani výletit jinde než po obchodech nedá, ale zítra snad poslední rainy day.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To mas jeste dobry ze si dostal jenom pokutu. Ja vjel do zakazu, dostal sem pětikilo pokutu a jeden bod k tomu.

Tomik řekl(a)...

Hehe, tady se na body nastesti nehraje:)

Ale tak se pres leto aspon naucite poradne jezdit a doufam ze to do podzima nejakej chytrak zase zrusi:)

charlie řekl(a)...

man, neni to zas tak spatnej napad ty body, i kdyz je to mozna lehce nedotazeny.. normalne divil by ses jak se jezdilo ten prvni den kdy se ty body zavedly.. mazec normalne, nestacil jsem se divit:) vsichni krasne pade, vsichni ksiry, kolem cesty staly auta a ridici poslusne telefonovali.. no nadhera:) ted uz to trosku zase zvlcilo.. a cely budejky jsou ucpany a stoji fronty az kam, protoze jsou cely budejky rozkopany:) no nic, si pripadam ted jak plukovnik standa huml a dopravni zpravodajstvi:) tak enjoy there:)