sobota, listopadu 17, 2007

Kaiser Chiefs

Koncert se konal v Lotto Areně, nic většího tady široko daleko nestojí, takže žádný překvapení jako minule. Odhadem 10ti tisíci lidmi se zaplnila celá. Dav rozehřáli celkem nezajímaví Jakobinarina, skvělý kalifornští Silversun Pickups to mohli protáhnout, ale stejně byli všichni zvědaví jen třetí v pořadí. Jestli Hard-fi jen poctivě odehráli svoje poslední CD, byli Kaiser Chiefs nejmíň o jeden level vejš. I když se snáz baví 10ti tisícovej dav než dvěstě lidí v malým klubu. Zvlášť z tak rozlehlý a nazdobený scény kterou jeden kamión urćitě nepobere. Všechno trvalo hodinu a čtvrt, na všechno se sice nedostalo, ale další protahování by asi taky neprospělo. Tak akorát. A opět jeden pokus, ale zvuk je stejně nepoužitelnej jako minule.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nahodou super, je to slyset dost dobre. A slape jim to hoooodne pekne, taky bych si dal hned rict. Jsi mel docela dobry misto ne na to kolik tam bylo lidi?

Tomik řekl(a)...

Porad je tam slyset tolik praskani z ty plastovy krabicky:) Dobry mista 10 metru od podia byly vykoupeny hodinovym usinanim na jedny noze a trpenim vtipku od party nalitych belgicanu. Ale couvat zpatky se nikomu nechtelo. Jo, jinak sou se vsim vsudy vcetne vtipku a neustalyho zpivani celyho stadionu. A to ten zrzoun jeste dokazal obehnout zkrz dav lid celou arenu.