pondělí, listopadu 05, 2007

Zpátky v Antwerpách

Čtyři dni doma jsem bohatě vyplnil aktivitama od příjemných po míň příjemný a taky proto utekly rychlejc než voda :-( Zpět do spartánských podmínek jednoho pokoje, kola, a pravidelných návštěv prádelny na Paardenmarktu. A já myslel jak se budu těšit zase zpátky, už aby se to zase zaběhlo do "starých" kolejí. Aspoň jsem si přivez dost chleba a pořád ještě vcelku celou nohu. Do kolejí tentokrát sice jen sedmitýdenních, ale zase pod hrozbou blížících se testů s rostoucím počtem hodin strávených v knihovně. Nad okopírovanýma knížkama, který byly mojí poslední možnou výmluvou. Špatný:) Světlýma bodama bude kromě víkendů koncert Kaiser Chiefs 16.11. a díky velkorysý akci Skyeurope hlavně návštěva na začátku prosince,hurá *THUMBS UP* Teď už ale zase návrat do reality na odpolední přednášku Channel managementu a "zase" brzo u nějakýho odkazůprostýho příspěvku...

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já jenom nechápu, proč bydlíš na koleji a nepřestěhoval ses treba do Hiltonu? Za tan článek na tomhle (http://dalekozamorem.blogspot.com/2007_05_01_archive.html) blogu si musel dostat miliony!

Luban řekl(a)...

Tak teda hustá návštěva :-) to se to tam lítá

Tomik řekl(a)...

No za 1900 se to lítá:) O víkendu se u skyeurope neplatily letištní poplatky, jinak jen ty hodí pro tolik lidí přes 16 tisíc.