pátek, února 01, 2008

All good things come to an end...

...i tohle. Výsledky se dozvim až na konci února a tak semestr ze studijního hlediska zhodnotit nemůžu. Z těch třech hlavních jsem měl dobrej pocit, poslední by taky měla vyjít, ale když jsem viděl jak moc přísný hodnocení zkoušek bylo na ostatních fakultách tak s kreditama zatim nepočítám. Každopádně to byla ve všem velká změna. Největší samozřejmě v tom že bylo všechno v english, takže i když jsem se tolik novinek nedozvěděl, byly všechny přednášky, projekty a eseje zajímavý zase něčím jiným.

Ze všech ostatních hledisek to nemělo chybu. Návštěva Bruselu, Paříže, Dublinu, Amstru, Waterloo a Brugg spousta skvělých lidí nejenom z Evropy a dalších skvělých který mě nenechali zapomenout na domov :-) Ochutnaných 15 druhů piv, z hranolků přibraných 8 kilo, parádní a ještě líp vařící spolubydlící, díky kterým vim že na jih od Říma jsou všichni "lazy asses", modřiny z ragby jen tak nezmizí a na špagety ani pizzu kečup prostě nepatří.

A než to tady zase na nějakou dobu zakončim tak z počítače možná ještě vyhrabu pár kravin posbíraných od začátku září...

Žádné komentáře: