neděle, září 09, 2007

2007-09-09

Dneska opět hodně v tý posteli..střídavě s filmama a holandštinou až do pozdních odpoledních hodin. Večer jsem se byl proběhnut na sever podél Scheldtu nekonečnýma dokama. Přístav kolem řeky sice zdá se nikde nekončí, ale cyklostezek je tolik a kola maji před všim přednost že je město všude i pro běhání ideální.


A tady jedno muvee z centra. V hlavní roli v pořadí skupina bubeníků, Rubensovo socha, katedrála Onze Lieve Vrouw (Our Gentle Lady), F16ka belgický armády...a zase bubeníci.

3 komentáře:

Luban řekl(a)...

Teda dobrý... u mapy radči nemáš měřítko, aby nebylo vidět že je to vlastně jenom 500m kolečko... :-) ale ty bubeníci jsou docela frajírci...
A až na Jarově postavěj v každým pokoji sauna tak si koupim Nokii :-)

Tomik řekl(a)...

Náhodou. 3 km to byly :-) A neběžel jsem sám, musel jsem se trochu přizpůsobit..ale spíš budu muset půjčit kolo a na něm se vydat někam dál.

Anonymní řekl(a)...

Me zase zaujalo, ze na namesti v Antwerpach potkas vsechno od F16 az po bandu bubeniku. Tady na namesti potkam tak akorat bandu holubu a dedka co je krmi:) F16 ani omylem. Sice na Vltave jednou parkovaly MiGy, ale to asi neni ten samej pripad:)